vloerlak

Hier ziet u wat wij bedoelen met een eigen staaltje om een lak of verf goed te kunnen beoordelen zit er niets anders op dan dit uit te testen. Voor deze service wordt niets gerekend, wel gaan wij discreet met de uitslag om, maar dat zult u ongetwijfeld begrijpen! 

Uw wens in kleur

De specialisten van Engels zijn dagelijks voor u in beweging om vernieuwing en verbetering te bieden. Daarbij kunt u kiezen uit een enorm assortiment kleuren en heeft Engels altijd superscherpe aanbiedingen.


We zeggen dan ook in het volste vertrouwen:

“Engels Verfspeciaalzaken: door een goed advies altijd goedkoper!”


Engels heeft voor ieder budget een verf. om een aantal voorbeelden te noemen:

  • Muurverf van €3,95 tot €32,00 per liter.
  • Beitsverf van €19,95 tot €52,00 per liter.
  • Grondverf van €12,95 tot €42,45 per liter
  • Lakverven van €19,95 tot €62,50 per liter.

 

Eigen staaltje
Wist u dat de verfspecialisten van Engels op verzoek een staaltje voor u maken wanneer u twijfelt over het type afwerking? Helaas kunt u hier niet op wachten aangezien dit nogal wat tijd vraagt. Andersom kan het ook, als u een staaltje van een gewenste kleur meeneemt kunnen wij dit voor u namaken. Verf moet je zien en kunnen voelen.

Knap staaltje
De verfspecialisten van Engels adviseren u bij uw kleurkeuze. Wilt u thuis op uw gemak het effect van de kleur beoordelen? Engels heeft een groot aantal kleurstalen op op A4 en A3. Zo zijn er ook diverse échte verfstalen van verschillende producten, zo kunt u de juiste keuze maken. Verf moet je zien en kunnen voelen.

Puur kleur
De door u gekozen kleur wordt op maat gemengd in de computergestuurde Akzo mengmachine. Vanzelfsprekend met topkwaliteit muurverf of lak van Flexa Colors. Engels is trots dat we in onze verfwinkels in Amsterdam de Flexa Pure Kleurenwand aan klanten kunnen laten zien. Nu inspiratie nodig? Bekijk de online presentatie van Flexa Pure.Verf moet je zien en kunnen voelen.

Actueel Nieuws
Wilt u op de hoogte blijven van de meest actuele nieuwsitems van Engels Verf? Of wilt u gewoon weten waar Engels Verf zoal mee bezig is? Klik dan op onderstaande button. 

Onze medewerkers

Engels is de verfspeciaalzaak van Amsterdam dankzij gemotiveerde werknemers die steeds de laatste ontwikkelingen volgen op het gebied van verf en –benodigdheden. Het is voor hen een uitdaging om klanten elke dag opnieuw met raad en daad bij te staan bij elke schilderklus. Daar zijn en blijven we trots op!

 

“Wij geven onze verf niet zomaar aan een ‘vreemde’, zonder te weten wat ermee gebeurt.”

 

Verfspecialist bij Engels